products

JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming

Basisinformatie
Merknaam: Modern
Min. bestelaantal: 1
Betalingscondities: L / C, T / T
Gedetailleerde informatie
Model Number:: Home use Current Type:: AC
Protection: Overvoltage, Short Circuit, Other, Unbalanced Loads, Low voltage & overload & short circuit Application: Computer, Other, Security / Monitoring / Alarm, education etc., financial
Phase: Single Phase, Other, three phase
Hoog licht:

uninterruptible voedingsysteem

,

industriële uninterruptible voeding


Productomschrijving

JAJA-Reeksenergie - de Stabilisator van het het Gebruiksvoltage van het besparingshuishouden

Het is geweten dat de werkende voltagewaaier van huishouden elektrisch toestel binnen 220V±10%, maar in werkelijkheid is, zou de netvoeding aan een voltage zo laag zoals een waarde tussen 140V aan 170V tijdens spitsuren vallen en het kon tot zo hoog zoals boven 240V bij sommige gelegenheden stijgen. Dit soort brede voltageschommeling kan de normale functie van huishouden elektrisch toestel en andere elektronische apparaten beïnvloeden, of zelfs wat schade aan hen veroorzaken. De goedkeuring ging digitale controlesysteem, onze JAJA-reeksenergie vooruit - van het het gebruiksvoltage van het besparingshuishouden van de stabilisatoreigenschappen de hoge precisie, de brede waaier van het inputvoltage evenals hoge betrouwbaarheid, laag machtsverlies en rendabel. Het is een ideale keus voor het beschermen van huishouden elektrisch toestel.

 

Dit type van elektronische AC voltageregelgever zet langs outputvoltage (intelligent microcomputernet) aan om.

Deze reeks zou gebruikt binnenshuis elektrisch toestel, verlichting, computersysteem, airconditioner, medische apparaten, bureautoestel en fabriekslaboratorium, enz. kunnen zijn.

 

Op compensatie-gebaseerde regelgeving: CONSTANTE MACHT binnen de waaier van het inputvoltage

•Nul-kruisend het teweegbrengen in magnetisch-sluit relaisschakelaar

•Digitaal-getoonde Parameter

•Energy-saving

•Isolatie van transformator: H klasse (220℃)

•Rol-windt zonder spoeltechnologie: om het ontwerp van de hittedissipatie te versnellen &compact

 

VPI (vacuümpersimpregnatie): lager beter lawaai,

mechanische sterkte en isolatieklasse

•Ventilatie koelsysteem: intelligente controle voor machinetemperatuur voor betrouwbaarheid

•Bescherming: te sterke intensiteit/voltage/temperature.under-voltage, enz.

 

Waarschuwing

  1. Het lichte lawaai moet op het werk worden gehoord
  2. Er is bepaalde hitte terwijl de machine bedekt het geval van machine wordt verboden in het geval van gevaar in werking stelt.
  3. Om verkorte levensduur of zelfs schade van machine te vermijden, wordt het niet toegestaan om het in de extreme omstandigheden (zoals beperking van inputvoltage, schatte de ingevoerde frequentie, macht, ruw milieu) in werking te stellen
  4. De gevaarlijke materialen zoals brandbaar, explosief en chemische producten zouden niet binnen 2 meters van de machine moeten worden geplaatst.

 

Voorzichtigheid

Demonteer niet de machine voor reparatie zonder autorisatie. Voor om het even welke twijfel of machinemislukking, te raadplegen gelieve de fabrikant of de professionele naverkoopdienst.

 

JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 0JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 1JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 2JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 3JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 4JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 5JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 6JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 7JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 8JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 9 JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 10JAJA-Reeksenergie - het Voltagestabilisator van het besparingshuishouden voor Overvoltagebescherming 11

Contactgegevens
Mr. Xu

Telefoonnummer : +8613566258066

WhatsApp : +8613566258066