aboutus

Wenzhou Modern Group Co., Ltd. ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. )

Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. ) Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. ) Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. ) Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. )
1 2 3 4
Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. )
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Modern/OEM
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 7 million-8 million
Opgericht Jaar: 1979
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

 

Betere Machtskwaliteit, Meer Energie - besparing

(MODERNE) is de Wenzhou Moderne Groep één van een belangrijk bedrijf in het ontwerpen en productiemachtskwaliteit en Energie - besparingsproducten in de wereld.

Brede Machtsoplossingen

Sinds 1979, MODERN verbeteringen van de sectoren van de machtsoplossingen voor Industriële, Commerciële, Medische, Uitzendings en Telecommunicatietoepassingen de weg bereid. Ons producten gamma divers van Voltagestabilisatoren, Voltageoptimizers, Voltageregelgever, Transformatoren en Reactoren aan Frequentieconvertors, UPS, Harmonische Filters, de Correctie van de Machtsfactor en Schommelingsbeschermers.

Ervaren en volledig Klantgerichte Oplossingen

Alle MODERNE producten worden ontworpen en met de kwaliteitsnormen wereldwijd van ISO vervaardigd. Naast standaard MODERNE productie, kan in het ontwikkelen en productie speciale gemaakte specificaties uiterst flexibel zijn zich dankzij een bekwame technologische ontwikkeling.

De Dienst & Steun wereldwijd

MODERN is reeds lang gevestigd in de internationale markten. Dank aan strategisch geplaatste bureaus en verdelers, MODERNE producten is geïnstalleerd en werkend in meer dan 50 landen en gebieden rond de wereld.

MODERN is geëngageerd om volledige innovatieve en rendabele die machtskwaliteit en energie - besparingsoplossingen aan uitstekende klantenservice worden gekoppeld voor allerlei kritieke toepassingen te verstrekken.

Geschiedenis

                                         China Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 0

Dienst

De eminente Dienst

 

Als uw Leverancier van de Machtsoplossing, bieden wij een volledig programma van de de dienstklantenondersteuning aan. Beginnend met uw aanvankelijk contact, onze grondige toepassing 

de hulp zorgt ervoor dat u het juiste product en de opties voor uw behoeften selecteert. De technische documentatie is altijd beschikbaar om met uw te helpen 

de planning van vereisten. De snelle verzending is mogelijk door onze uitgebreide inventaris en efficiënte productieprocessen. Na verzending, wij 

steun onze producten met een uitvoerige garantie en een uitgebreid programma van de gebiedsdienst.

Ons Team

Ons R&D-team, meer dan 20 ervaringsingenieurs zorgt ervoor dat voldoen het ontwerpen, de materialen en de uitrusting van de producten, en aan de eis van de cliënten. Onze QC inspecteurs zullen zorgvuldig elk product onderzoeken alvorens het het volgende stadium ingaat.

 

China Wenzhou Modern Group Co., Ltd.  ( Wenzhou Modern Completed Electric-power Equipment Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens