products

Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Modern
Min. bestelaantal: 1
Betalingscondities: L / C, T / T
Gedetailleerde informatie
Levertijd: 30 dagen Verpakking Details: houten verpakking
Isolatieklasse: H Klasse
Hoog licht:

commerciële voltageoptimalisering

,

de optimalisering van de voltagemacht


Productomschrijving

Snel Detail:

De voltageoptimalisering is een elektrische energie - besparingstechniek die hoofdzakelijk geïnstalleerd in reeks met de leidingenelektriciteitsvoorziening is om een verminderd leveringsvoltage voor het materiaal van de plaats te verstrekken. Typisch, kan de voltageoptimalisering machtskwaliteit door fasevoltages in evenwicht te brengen en boventonen te filtreren en tijdelijke werkkrachten van de levering verbeteren, hoewel niet altijd. Voltageoptimisers zijn hoofdzakelijk transformatoren die worden gebruikt om macht bij een verminderd voltage van de ruwe leidingenlevering te leveren.

Beschrijving:

Het elektromateriaal wordt ontworpen om een brede waaier van inputvoltages over zijn nominaal ontwerpcentrum goed te keuren. Nochtans, als de daadwerkelijke levering hoger is dan noodzakelijk zal het materiaal meer macht dan nodig verbruiken en in veel gevallen, wordt het materiaalleven verminderd, effectief verhogend de kosten van eigendom.

Een lineair toestel van 230V dat bij 240V in werking zal wordt gesteld zal ongeveer 9% meer energie dan noodzakelijk verbruiken. Een voltagevermindering binnen statutaire grenzen kan tot 25% (onderwerp te laden) vermindering van energieverbruik veroorzaken en zal daarnaast het leven van vele types van elektromateriaal uitbreiden.

Door leveringsvoltages tot gecontroleerd te verminderen, plaats regelbaar niveau, staat onze Eenheid (VOU) van de Voltageoptimalisering materiaal toe om bij optimale efficiency te werken. Het resultaat is lager algemene het lopen en eigendomskosten en gedrukte koolstofvoetafdruk – elk bewaard kWu elektrische energie is gelijkwaardig aan 0.537kg van Co2.

Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen 0Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen 1Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen 2Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen 3Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen 4Voltageoptimiser van de de Machtsenergie van de Voltageoptimalisering de Spaarders Industriële Binnen 5

Contactgegevens
Mr. Xu

Telefoonnummer : +8613566258066

WhatsApp : +8613566258066